Zažite hladšiu a stabilnejšiu jazdu s tlmičmi Aprilia Red Rose 125 88-91 YSS shock absorbers MA01073_RE302-330T-MO-ALU-CHR. Tieto tlmiče prinášajú presné odpruženie, ktoré zlepšuje ovládanie vášho motocyklu a zároveň znižuje únavu pri dlhých trasách. Vďaka nim zvládnete aj náročnejšie cesty s väčším komfortom a bezpečnosťou.
Aprilia Red Rose 125 88-91 YSS shock absorbers MA01073_RE302-330T-MO-ALU-CHR sú ideálnou voľbou pre každého motorkára, ktorý chce získať lepší pocit z jazdy bez nutnosti veľkej investície. Vďaka nim bude vaša motorka reagovať presnejšie a jazda bude plynulejšia.
Upozornenie: Tento model je veľmi žiadaný a dostupnosť je limitovaná. Nezmeškajte šancu vylepšiť svoj stroj ešte dnes!
Pridajte do košíka teraz a zažite rozdiel, ktorý prinášajú kvalitné tlmiče YSS pre Aprilia Red Rose 125!
YSS tlmiče MA01073_RE302-330T-MO-ALU-CHR pre Aprilia Red Rose 125 88-91. Dĺžka 330 mm. Tieto náhradné tlmiče YSS Ecoline majú priehľadné hliníkové diely s Alu anodizovaným povrchom a chrómované pružiny. Tlmiče podporované Nitro plynovým nádržou zlepšia funkciu zadnej časti vášho RedRose vďaka svojmu aktívnemu tlmiacemu systému najnovšieho vývoja. Výsledkom je lepší a bezpečnejší pocit, ktorý prispieva k bezpečnosti, komfortu a radosti z jazdy. Tlmiče sú nastaviteľné na predpätie pružiny a sú schválené nemeckým TUV z hľadiska bezpečnosti a použitia, no nemajú modelovo špecifické ABE kvôli vlastnej výrobe. YSS ponúka 2 ročnú plnú továrenskú záruku.Momentálne žiadne recenzie zákazníkov.