Zažite hladšiu a stabilnejšiu jazdu s tlmičom YSS špeciálne navrhnutým pre Aprilia Shiver 900 (modely 2017-2021). Tento tlmič zlepšuje ovládateľnosť motorky, znižuje nárazy a zvyšuje komfort na každom kilometri. Vďaka presnému nastaveniu pruženia a odskoku budete mať lepšiu kontrolu v zákrutách aj na nerovnom povrchu, a to všetko za rozumnú cenu.
Tento tlmič od renomovaného výrobcu YSS je ideálnou voľbou pre každého motorkára, ktorý chce získať viac z jazdy bez zbytočných výdavkov. Vďaka špičkovej technológii a precíznemu spracovaniu je Aprilia Shiver 900 17-21 YSS shock absorber MA01038_MZ456-310TRL-10-85 skvelou investíciou do vášho stroja.
Upozornenie: Tento produkt je veľmi žiadaný a skladové zásoby sa rýchlo míňajú. Nezmeškajte príležitosť vylepšiť svoju motorku ešte dnes!
Pridajte Aprilia Shiver 900 17-21 YSS shock absorber MA01038_MZ456-310TRL-10-85 do košíka teraz a zažite rozdiel na vlastnej koži!
YSS tlmič odpruženia MA01038_MZ456-310TRL-10-85 pre Aprilia Shiver 900 17-21. Tento náhradný tlmič YSS Topline zlepší funkciu zadnej časti vášho Shiver vďaka aktívnemu tlmiacemu systému najnovšieho vývoja. Tlmič podporovaný Nitro plynom ponúka oveľa lepší a bezpečnejší pocit, prispieva k bezpečnosti, komfortu a radosti z jazdy. Tlmič je nastaviteľný na predpätie pružiny, tlmenie návratu a výšku jazdy. Tlmič je plne servisovateľný a je schválený nemeckým TUV pre bezpečnosť a použitie. YSS ponúka 2 ročnú plnú továrenskú záruku. Obrázok je všeobecný.Momentálne žiadne recenzie zákazníkov.