Ak hľadáte spoľahlivý a cenovo dostupný tlmič nárazov pre váš Yamaha DT 250 F MX (ročníky 77-81), tento YSS shock absorber je presne to, čo potrebujete. Zabezpečí hladkú jazdu aj na náročnom teréne, zlepšuje ovládateľnosť a znižuje únavu jazdca. Vďaka precíznemu spracovaniu od renomovaného výrobcu YSS získate dlhodobú životnosť a stabilitu za rozumnú cenu.
Yamaha DT 250 F MX 77-81 YSS shock absorber MY01163_MA366-580TRJ-02-85 prináša skutočný rozdiel v jazde, ktorý pocítite hneď po namontovaní. Už žiadne trhané pohyby alebo nepríjemné otrasenia – len čistá radosť z jazdy.
Upozornenie: Tento model je veľmi žiadaný a dostupný iba v obmedzenom množstve. Nezmeškajte svoju šancu vylepšiť svoj motocykel ešte dnes!
Pridajte Yamaha DT 250 F MX 77-81 YSS shock absorber MY01163_MA366-580TRJ-02-85 do košíka teraz a zažite rozdiel, ktorý vám prinesie každý kilometer!
YSS tlmič odpruženia MY01163_MA366-580TRJ-02-85 pre Yamaha DT 250 F MX Monocross 1R7 1M1 77-81. Dĺžka 580mm. Tento náhradný YSS Topline Offroad výrazne zlepší funkciu zadnej časti vášho DT250. Výsledkom je oveľa lepší a bezpečnejší pocit. Prispieva k bezpečnosti, pohodliu a radosti z jazdy. Tlmič je nastaviteľný na predpätie pružiny, tlmenie návratu a výšku jazdy. Tlmič je vybavený separačným piestom pre použitie v horizontálnej polohe. Je plne servisovateľný a schválený nemeckým TUV pre bezpečnosť a použitie. YSS ponúka 2 ročnú plnú továrenskú záruku!Momentálne žiadne recenzie zákazníkov.